Anläggare Fjärrvärme sökes

Serviceförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service. Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Arbetsuppgifter

Vi söker anläggare med fjärrvärmekompetens till vår anläggningsavdelning på Markentreprenad-Serviceförvaltningen, Lunds kommun!

Enheten fjärrvärme/opto utför på beställning av Kraftringen ledningsschakt för i huvudsak fjärrvärme men även för fiber och el. Vår anläggningsavdelning utför även underhåll och anläggning av gator och torg. Vi bygger om och nyanlägger offentliga parkmiljöer så som skolgårdar, parker och utför dränering av kommunens fastigheter och etablering av tillfälliga moduler.

Våra arbetslag arbetar tillsammans för att nå kvalitet och effektivitet i projekt och drift.  Alla uppdrag utförs i Lunds kommun med fasta arbetstider. Beredskapstjänstgöring kan förekomma.Vem söker vi?

Vi söker dig som arbetar som anläggare och behärskar yrket, du är självgående och trygg i att utföra alla de vanligaste momenten som kan förekomma inom yrket.

Vi söker dig som är engagerad, driven och noggrann. Du är självklart säkerhetsmedveten, ordentlig och känner stolthet i ditt arbete. Du motiverar andra och blir glad av att se kollegor utvecklas och samarbeta. Du förstår vikten av kvalité och relationen mellan beställt arbete och utfört arbete.

 Du har förmåga att kunna arbeta självständigt, samtidigt som det är viktigt att du kan samarbeta och kommunicera med andra, både internt och med beställare och kommuninvånare.

B-körkort är ett krav och C-kort och BE / CE är meriterande. Vana av att köra grävmaskin / dumper / hjullastare och förarböcker är också meriterande.

Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Låter det som du? Vad bra! Välkommen in med din ansökan innan 30 september 2020, vi kommer att rekrytera löpande under ansökningstiden.

 Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till: Enhetschef Glen Karsberg på 046-359 9458 eller Arbetsledare Rickard Lord på 046-359 9429. Du kan även maila till Glen.karsberg@lund.se eller Rickard.Lord@lund.se.

 

  Antal tjänster

3

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-09-26

Referensnummer

2020/627

Kontaktperson(er)

Glen Karsberg, 046-3599458

Tillbaka till lista