VVS-montör, repgruppen

Serviceförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service. Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Om oss

Lundafastigheter är ett affärsområde inom Serviceförvaltningen. Vi förvaltar ca 450 fastigheter omfattande drygt 550 000 kvm åt kommunens olika verksamheter såsom förskolor, skolor, gruppboenden, idrottsanläggningar, kontor m m.

Dina arbetsuppgifter

Till Teknik och Service inom Lundafastigheter, reparationsgruppen, med idag 15 anställda, söker vi nu en erfaren VVS-montör.

Vi erbjuder självständigt uppdrag där ditt engagemang och din initiativförmåga sätter ramarna för din utveckling.

Reparationsgruppen saknar idag servicerörläggare, men upplever att det nu är dags att anställa, då efterfrågan inom organisationen är stor. Våra kunder är övriga kommunala verksamheter, interna förvaltare samt beställare inom Teknik & Service.

Uppdragen som rörläggare inom service varierar i storlek, allt från mindre jobb i lokaler och lägenheter till större gruppboenden och skolor.

Vi söker dig som

Du skall vara vårt ansikte utåt mot kunden och det kräver att du har både sociala och yrkesmässiga kunskaper. Du skall vara välstrukturerad, noggrann, kunna hålla arbetstider, vara serviceinriktad och engagerad. Ha lätt för att samarbeta med både kollegor och kunder. Du kan arbeta både ensam och i grupp. Du är flexibel och gillar ett varierande och omväxlande arbetstempo. Arbetet innebär mycket kontakter med kunder och övriga medarbetare och därför värdesätts din positiva inställning. Kommunikation är viktigt och håller du med om det, så finns det alla förutsättningar för att vi är rätt för varandra. Rollen kommer att innebära en hel del ansvar och kommunikation med beställare.

Vi söker dig som är utbildad VVS-montör och har minst ett par års erfarenhet samt goda referenser från branschen. I svenska språket har du goda kunskaper i både tal och skrift. Vi värderar ödmjukhet och lyhördhet högt. Som person är du serviceinriktad med förmåga att vara öppen och engagerad mot kunder såväl som kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Utbildningsintyg för VVS-montör är ett krav.

Certifikat för Säker Vattenutbildning är ett krav

Du är en van datoranvändare och är bekväm med att arbeta med tekniska hjälpmedel som t.ex. surfplatta. Vi arbetar i Aeron Xpand, fastighetssystem samt Raindance, fakturahantering.

Välkommen med din ansökan, kanske blir just du en av våra nya kollegor!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-08-16

Referensnummer

2020/588

Kontaktperson(er)

Maria Hofvander, 046-359 48 59

Facklig(a) företrädare

Vision , Vision.lund@lund.se
Kommunal, lund.skane@kommunal.se

Tillbaka till lista