Grundskollärare F-3

Barn- och skolförvaltning

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Om oss

Backaskolan är en F-3 skola med ca 385 elever som ligger på Norra Fäladen i Lund. Skolan har en fantastisk utemiljö vid foten av St Hansbackar och under vår verksamhet använder vi utemiljön med våra ekobaser. På skolan finns även ett skolbibliotek i världsklass.

Vi söker dig som med din kompetens och engagemang vill och kan bidra till skolans utveckling. Du får en viktig roll i nära samverkan med engagerad personal och härliga elever.

Arbetsuppgifter

Backasskolan arbetar mycket med skolutveckling där språkutveckling och bedömning för lärande är våra huvudspår. Reggio Emilia filosofin och dess värden är centrala som inspiration för utveckling av arbetet på skolan. Detta innebär bland annat ett inkluderande arbetssätt, med stark tro på den kompetenta eleven, där 100 sätt att undervisa och att lära uppmuntras.

Den pedagogiska miljön är viktig och vi förbättrar ständigt elevernas lärmiljö. Stor vikt läggs vid att dokumentera och att synliggöra lärandet. Arbete som grundskollärare enligt gällande styrdokument.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har lärarutbildning och lärarlegitimation för att undervisa i åk F-3.

Som medarbetare hos oss tror vi att du vill vara medskapare, ditt förhållningssätt, delaktighet och ditt engagemang gör skillnad för verksamheten. Ansvarstagande och flexibilitet är andra viktiga kompetenser för oss. Digitala verktyg används flitigt och du bör vara intresserad av att arbeta med IKT.

Som person är du lyhörd, initiativrik och ansvarstagande. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Vill du vara med att utveckla vad Reggio Emilia filosofin betyder för skolan, arbeta med utvecklingsfrågor, har lätt för att samarbeta, är kreativ och uppskattar arbete i lärlag är du varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-06-07

Referensnummer

2020/472

Kontaktperson(er)

Linda Johansson, Rektor , linda.johansson4@lund.se

Tillbaka till lista