Chefsstöd, förskoleadministratör

Barn- och skolförvaltning

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Om oss

Vårt geografiska team, geoteam, består av totalt 6 förskolor i Södra Sandby och Revingeby. Vi är 3 rektorer som arbetar i ett nära samarbete i alla verksamhetsfrågor. 

Södra Sandby ligger strax öster om Lund och är den näst största tätorten i Lunds kommun.

Arbetsuppgifter
Som chefsstöd till tre rektorer på förskolorna i Södra Sandby/Revinge, har du många varierande arbetsuppgifter och är ett administrativt stöd till rektorerna. Du har huvudansvar för den interna servicen för förskolorna i Södra Sandby och Revinge och är behjälplig i allmänt förekommande kontorsgöromål. Som exempel kan nämnas:

  • Ekonomiadministrativa uppgifter, i ekonomisystemet Raindance: hantera fakturor, konteringar, inköp och beställningar. Ta ut rapporter, göra ombokningar, faktureringsunderlag mm
  • Ansvara för posthantering, diarieföring i w3d3, arkivering mm
  • Personaladministration: deltar i rekryteringar för anställningar, HR-portalen Visma Personec P kontrollera och godkänna medarbetares registreringar, lägga in scheman mm., kontakt med kommunens Lönesupport
  • Vikarie-anskaffning Visma systemet TCP Time Care Pool
  • Hantera utskick av olika slag, skriva protokoll och minnesanteckningar
  • Framtagning av olika typer av underlag för statistik och uppföljning
  • Hantera vårdnadshavare i Skola 24
  • Administrativt stöd till personalen
  • Delta i det främjande arbetsmiljöarbetet. 

I ditt uppdrag ingår det också att, i samarbete med andra medarbetare, stödja verksamheten så att vi skapar de bästa förutsättningarna för det pedagogiska uppdraget. Du en central och viktig roll på förskolorna. 

Vi söker dig som
Minst tre års gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med ekonomisk inriktning.
Administrativ utbildning exempelvis PA. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.

Du innehar mycket god förmåga att hantera datorn och andra digitala verktyg. Att du är väl insatt i Officepaketet är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och kunskaper inom de IT-system som används (se ovan).

Du har god förmåga att formulera dig i tal och skrift. Du är drivande, serviceinriktad, flexibel och arbetar strukturerat och systematiskt. Du är observant och lyhörd för vad som behöver göras och kan prioritera på ett effektivt sätt. Du har hög social kompetens, god samarbetsförmåga, är ansvarstagande och har ett professionellt förhållningssätt och bemötande.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: månadslön
Tillträde: 20200810

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-06-07

Referensnummer

2020/453

Kontaktperson(er)

Karin Ekerot, 0463592408

Tillbaka till lista