Säkerhetstekniker

Serviceförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service. Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Om oss

Lundafastigheter är ett affärsområde inom Serviceförvaltningen. Vi förvaltar ca 450 fastigheter omfattande drygt 550 000 kvm åt kommunens olika verksamheter såsom förskolor, skolor, gruppboenden, idrottsanläggningar, kontor m m.
Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker inom Teknik och Service kommer du att få arbeta i ett team med tre säkerhetsspecialister och en säkerhetstekniker. Tillsammans ansvarar ni för drift och underhåll av våra säkerhetssystem i kommunen. Arbetsområdet inkluderar både brandlarmsystem och sprinkler men vi ser även att du har arbetat med både inbrottslarmssystem och passagesystem.

Du kontrollerar, felsöker och utför underhåll. Som exempel på arbetsuppgifter kan också nämnas; till- och frånkopplingar av brandlarmsystem, utförande av sprinklertest samt att vara behjälplig vid brandövningar.

Vi söker dig som

För uppdraget krävs att du är utbildad anläggningsskötare på både brandlarm och sprinkler samt att du har el- och teleteknisk utbildning på gymnasienivå eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare arbetat med brandlarm och brandskydd. Det är meriterande om du även arbetat med inbrottslarm och passagesystem.

För att trivas i rollen som säkerhetstekniker tror vi att du är lösningsorienterad med ett gott sinne för teknik och utveckling. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värderar ödmjukhet och lyhördhet högt. Att du är serviceinriktad och självgående är egenskaper som är nödvändiga för uppdraget liksom att du besitter en pedagogisk förmåga. För att kunna ta till dig anvisningar och läsa instruktioner krävs det att du behärskar engelska i skrift. I svenska språket har du mycket goda kunskaper både i tal och skrift.

Du är en van datoranvändare.

Utdrag ur belastningsregistret från polismyndigheten kommer att ske vid en eventuell anställning.

Du som säkerhetstekniker har möjligheten för beredskapstjänstgöring.

B-körkort är ett krav.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-06-18

Referensnummer

2020/452

Kontaktperson(er)

Anders Stigert, 046-359 51 47

Facklig(a) företrädare

Vission och Kommunal nås via kommunens växel, 046-359 50 00

Tillbaka till lista