Lärare i Ma/NO på Gunnesboskolan 7-9

Barn- och skolförvaltning

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Om oss

Gunnesboskolan är en grundskola i nordvästra delen av Lunds kommun. Elevantalet i årskurs 7-9 uppgår till ca 250. Vi utvecklar elevaktiva arbetssätt och arbetsformer och verkar efter honnörsorden Lust att lära, Lära@lära och Livslångt lärande.

Bibliotek, inklusive informations- och kommunikationsteknik, spelar stor roll och är väl utbyggt. Läsåren 2013/14, 2014/15 och 2015/16 samt 2018/19 fick vi utmärkelsen "Ett skolbibliotek i världsklass".

Sedan länge bedrivs på skolan ett omfattande utvecklingsarbete med en gemensam modell kring ”lära att lära”, ett arbete vi nu utvecklar inom det kommungemensamma projektet BFL - Bedömning för lärande. Vi arbetar också i ett F-9 perspektiv med att höja kompetensen kring NPF.

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare med kompetens att undervisa i Ma/NO och teknik. Arbetsuppgifterna består av att undervisa i respektive ämnen i grundskolans senare år samt att inom yrket utföra i övrigt förekommande uppgifter. Den som anställs för tjänsten kommer att ingå i ett arbetslag där det även ingår mentorskap i årskurs 7.

Vi söker dig som

Behörig och legitimerad grundskollärare år 7-9 Ma/NO och teknik, gärna med erfarenhet både från de senare (7-9) och de tidiga skolåren (4-6).

Vi förutsätter att den sökande har hög kompetens vad gäller pedagogiskt ledarskap, gott bemötande mot elever, vårdnadshavare och kollegor samt har ett salutogent förhållningssätt till elever och lärande.

Vi ser gärna att den sökande är väl förtrogen med digitala verktyg och har hög kompetens och stort intresse för att utveckla en IKT-relaterad undervisning. 

Då vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. 

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: månadslön enligt överrenskommelse
Tillträde: 20200810

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-06-18

Referensnummer

2020/443

Kontaktperson(er)

Pernilla Vesterlund, 046-359 43 48

Facklig(a) företrädare

Jens Liljeqvist, Lärarförbundet, jens.liljeqvist@lund.se

Tillbaka till lista