Lärare till mellanstadiet på Östratornskolan 4-9

Östratornskolan

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Om oss

På Östratornskolan är vi ca 70 medarbetare som arbetar tillsammans för att skapa en stimulerande lärandemiljö för elever i åk 4-9 och för personal.

Våra elever är studiemotiverade och engagerade och når goda resultat. Elevinflytande är centralt för oss och vi strävar efter att eleverna ska veta vad de gör och varför, så att de på bästa sätt ska få möjlighet att utveckla sina förmågor. Samspel och samarbete är också viktigt. Genom att arbeta tillsammans skapa vi trygghet och likvärdighet för elever, både när det gäller arbetsmiljö och undervisning. Vi arbetar för att alla elever ska känna sig trygga och få vara som de vill vara.

Arbetsuppgifter

Du kommer i första hand att arbeta med matematik och teknik i åk 5 och 6 som det ser ut just nu, men vi söker dig som har bred behörighet för undervisning även i andra ämnen lägre fram. Mentorskap för elever i åk 6 är också en del i uppdraget.

Som lärare på Östratornskolan är du en del i ett kollegium där vi arbetar tillsammans och finns för varandra. Vi arbetar både i arbetslag 4-6 och alla tillsammans 4-9. Ett gemensamt reflekterande genomsyrar vardagen i verksamheten och vi delar gärna våra erfarenheter. Samtalsgrupper med pedagogiska diskussioner utifrån BFL gör att vi kopplar forskning och beprövad erfarenhet till undervisningen. Vår ledstjärna är ”Att lära nu och i framtiden”.

Vi söker dig som
Vi söker dig som är behörighet i ämnena och har legitimation.

Vi vill också att du har ett stort engagemang i eleverna, är tydlig i ditt ledarskap och lever för lärande. Du ser möjligheter och är intresserad av att bidra till gemensam utveckling. Du behöver ha förmåga att ta ansvar och hantera många olika saker samtidigt och ända visa lugn och trygghet. 

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 200810

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-06-07

Referensnummer

2020/420

Kontaktperson(er)

Ann-Marie Jannesson Elias, 046-3597241

Facklig(a) företrädare

Jonas Håkansson, LR, 046-359 50 00

Tillbaka till lista