Sjuksköterska till Höjeågården korttidsenhet

Vård- och omsorgsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Höjeågården, som ligger vackert beläget i det anrika St Lars-området i södra Lund, består av korttidsplatser och växelvårdsplatser. Vi erbjuder dig som sjuksköterska ett spännande och stimulerande arbete där du får möjlighet att utvecklas och påverka tillsammans med kompetenta kollegor med samma mål.

Hos oss får du en god introduktion, regelbunden kompetensutveckling, yrkesspecifika och tvärprofessionella nätverksträffar. Utveckling av välfärdsteknologi/digitalisering av hjälpmedel inom vård och omsorg är högt prioriterat hos oss. 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss utför du sedvanliga hälso-och sjukvårdsuppgifter. Du handleder och undervisar även omvårdnadspersonalen i omvårdnads-och sjukvårdsarbetet samt ansvarar för delegering och uppföljning.

Som sjuksköterska samordnar och planerar du de samlade hälso-och sjukvårdsinsatserna för patienterna i team med andra kompetenser. Du medverkar vid individuella vårdplaneringar och andra förekommande möten.

Vi dokumenterar i Procapita.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerade sjuksköterska med särskilt intresse av att arbeta med äldre. Specialistutbildning inom demensvård, vård om äldre samt erfarenhet av kommunal äldreomsorg är meriterande.

Du är självständig men har också lätt för att samarbeta. Du har stort intresse för och god förmåga att handleda och delegera omvårdnadspersonal. Du är lyhörd, flexibel och engagerad och utmanas av situationer där nytänkande och kreativitet kan komma att behövas.

Du har god datorvana samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Erfarenhet krävs.

Övrigt

Vid nyanställning inom verksamhetsområdet hemvård, rehabilitering, stöd och service för seniorer begär arbetsgivaren utdrag ur belastningsregistret. Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen.

Arbetstid: Schemalagd arbetstid med helgtjänstgöring var 4:e helg.

Varmt välkommen med din ansökan!

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Löneanspråk
Tillträde: Efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-04-12

Referensnummer

2020/260

Kontaktperson(er)

Malin Ask, 046-359 64 86

Vårdförbundet, 0771-420 420

Tillbaka till lista