Stödassistent på Vikingavägen 23

Vård- och omsorgsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

I Lunds kommun ligger vi i framkant med att arbeta utifrån individens behov i centrum (IBIC). IBIC är en nationell modell med fokus på brukarens individuella behov som beskrivs genom systematisk dokumentation och följs upp regelbundet.

Vikingavägen 23 är ett serviceboende för 12 brukare som behöver stöd och hjälp inom vissa livsområden. Med rätt stöd kan de flesta vara relativt självständiga och aktiva.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består i att ge de boende individuellt stöd i deras dagliga livsföring genom att arbeta tydliggörande, ge personerna en förutsägbarhet och skapa en struktur i personernas vardag.

Stimulera till fritidsaktiviteter och delaktighet i samhället efter individuella satta mål i samverkan med närstående, gode män och/eller förvaltare.

Tillsammans med övriga medarbetare kommer du att planera, utföra och följa upp olika arbetsuppgifter.

Det ingår även dokumentation i Procapita och andra administrativa arbetsuppgifter.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har godkända betyg från Vård-och omsorgsprogrammet,

Barn-och fritidsprogrammet eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Fast månadslön
Tillträde: Snarast

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-04-12

Referensnummer

2020/249

Kontaktperson(er)

Agneta Eklund Jönsson, 046-3596230

Ann-Christin Persson, 046-3598423

Facklig(a) företrädare

Kommunal, 046-3596733

Tillbaka till lista