Sjuksköterska till HSL SBÄ Område 2

Vård- och omsorgsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

HSL SBÄ Område 2 består av 7 särskilda boenden: Linelyckan, Linegården, Reimersdal och Norrdala som ligger i Lund, Fästan i Södra Sandby, Vevrehemmet i Veberöd och Lars Kristoffers väg 7 i Genarp. I vår HSL-organisation har vi fokus på teambaserat samarbete där sjuksköterskan ingår i ett team tillsammans med enhetschef, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut och undersköterskor.

 

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en sjuksköterska till Linelyckan. Är du en engagerad och driftig sjuksköterska? Vill du vara med i vårt team och göra skillnad för äldre personer?

Som omvårdnadsansvarig sjuksköterska har du ett helhetsperspektiv på den boende. Ditt arbete innebär att du leder och planerar HSL-insatser och omvårdnaden kring den boende, handleder och delegerar undersköterskor. Vi har återkommande teamträffar med den boende i centrum och vi arbetar aktivt med Senior Alert, BPSD och andra kvalitetsregister. Dokumentation i Procapita.

Vill du veta mer? Läs en av våra sjuksköterskors egna berättelse: www.lund.se/jobbasomsjukskoterska

Vi erbjuder dig:

-  en spännande och stimulerande arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas och påverka tillsammans med trevliga kollegor och engagerad personal.

- en individuellt utformad introduktion utifrån dina egna förutsättningar där du också får utbildning i våra kvalitetssystem, bredvidgång och mentorskap och en kompetensutvecklingsplan för hållbarhet och trygghet i din anställning.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad sjuksköterska med relevant arbetslivserfarenhet. Specialistutbildning inom demens samt erfarenhet av kommunal äldreomsorg är meriterande.

Vi söker dig som:

• är trygg i din yrkesroll och van vid fatta egna beslut och har en god pedagogisk förmåga att handleda, undervisa och delegera omvårdnadspersonal

• är van vid att arbeta självständigt och i team med övriga yrkesgrupper

• har ett lösningsfokuserat och entusiasmerande förhållningssätt

• delar vår vision och värdegrund och vill arbeta utifrån våra förhållningssätt, lyssna, lära, leda

• är intresserad av kompetensutveckling och vill vara med och utveckla verksamheten.

Vidare ska du ha god datorvana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska språket. Körkort erfordras. Erfarenhet krävs.

Övrigt

Dagtjänst med helgtjänstgöring var 8:e helg då SSK arbetar tillsammans i team mot flera boenden.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Individuell lönesättning
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-04-09

Referensnummer

2020/246

Kontaktperson(er)

Lena Tellström, 046-359 6371

Facklig(a) företrädare

Vårdförbundet, 0771-420 420

Tillbaka till lista