Stödasistent på Asks väg 17

Vård- och omsorgsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Arbetsuppgifter
Som stödassistent ingår du i ett team som gemensamt ansvarar för att ge personer med funktionshinder stöd, service och omvårdnad. Dina arbetsuppgifter består av att stödja våra brukare med omvårdnad, fritids- och kulturaktiviteter, så att de kan vara så självständiga som möjligt och leva det liv de önskar. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är att stötta vid städning, matlagning, personlig hygien och läkemedelshantering. I din roll ingår även att utforma genomförandeplaner, dokumentera, göra regelbundna utvärderingar samt medverka till att verksamheten håller en god kvalitet.

Vi söker dig som
Godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Körkort är ett krav.

Erfarenhet av att jobba med målgruppen krävs


Du delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.

• Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
• Datorvana.
• Strukturerad.
• Skapa goda relationer.

Förmåner
Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Fast månadslön
Tillträde: Omgående

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-04-12

Referensnummer

2020/239

Kontaktperson(er)

Ulf Palo Stärner Enhetschef, 046-3598987

Ann-Christin Persson Rekryteringkoordinator, 046-3598423

Facklig(a) företrädare

Kommunal, 046-6733

Tillbaka till lista