Lärare årskurs 4-6

Barn- och skolförvaltning

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Elevantalet på Nyvångskolan 4-6 ökar inför höstterminen 2020 och vi förstärker därför vårt arbetslag med ytterligare tre lärartjänster. Inriktningarna på dessa tjänster kommer att vara:
2 st sv/eng/ma no
1 st sv/eng/ma so

Arbetsuppgifter

Uppdraget som lärare innebär att du planerar, genomför och utvärderar undervisningen i linje med läroplanens intentioner. Du planerar verksamheten på ett målorienterat sätt och ansvarar för att följa upp, bedöma och dokumentera elevernas kunskapsutveckling. I tjänsten ingår mentorskap i varsin klass. 

Som lärare på Nyvångskolan deltar du även i skolans utvecklingsarbete och vi erbjuder alla pedagoger kompetensutveckling i form av språkutvecklande arbetssätt. Under en längre tid har skolan haft en mycket positiv utvecklingsprocess som resulterat i en hög grad av måluppfyllelse. Vi välkomnar nya tankar och idéer och vill att man som lärare håller sig uppdaterad på nya forskningsrön inom skolområdet.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har lärarexamen mot grundskolans tidiga år och behörighet i ovan nämnda ämnen. Du har tidigare erfarenhet av att undervisa och en förmåga att kunna se varje enskild elevs behov av utveckling, i förhållande till läroplan och kunskapskrav.

Det är meriterande om du även tidigare har arbetat som klassmentor. Vi ser gärna att du är intresserad och kunnig av IT i lärandemiljö och att lärplattor används som en naturlig del i din undervisning.

I rollen som pedagog är du en tydlig ledare och du arbetar aktivt med att hitta olika vägar för att skapa engagemang och delaktighet bland dina elever. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du har väl fungerande relationer med såväl elever som vårdnadshavare. Som person är du initiativrik, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och ser arbetslaget som en viktig resurs i arbetet.

Då vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön enligt överenskommelse.
Tillträde: 20200801

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-04-12

Referensnummer

2020/230

Kontaktperson(er)

Linda Johansson, 0463597910

Tillbaka till lista