Grundskollärare i musik

Barn- och skolförvaltning

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss
På Genarps skola har vi ca 300 elever i årskurserna 4-9. Vi är ca 45 medarbetare som arbetar tillsammans och nära eleverna för att skapa tillgängliga och trygga lärmiljöer. Vi månar om att skapa goda relationer med varandra och med våra elever. I vårt utvecklingsarbete fokuserar vi på tillgängliga lärmiljöer och språkutvecklande arbetssätt. I varje klassrum finns Smartboard/projektor och alla elever har egen I-pad/dator.

Arbetsuppgifter
Vi välkomnar alla sökande oavsett bakgrund och söker dig som vill ta en aktiv del i skolans och elevernas utveckling. Som musiklärare ansvarar du för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så att eleverna känner nyfikenhet och lust att lära.

Du kommer att ansvara för undervisningen i musik i åk 4-9. Även mentorsansvar ingår i tjänsten. Du ingår i ett arbetslag där du tillsammans med kollegor bidrar till att skapa en helhet kring eleverna, är med och utvecklar den pedagogiska verksamheten och elevernas lärmiljö. I arbetet ingår dokumentation, uppföljning, utvärdering samt betygsättning. På skolan arbetar vi i Unikum och Gsuite.

Tjänstens omfattning är på 60-100% beroende på din behörighet.

Vi erbjuder dig
kunniga och trevliga kollegor som ser fram emot att välkomna en ny kollega. Du kan också förvänta dig rektorer som ger frihet under ansvar och som värdesätter att vara närvarande på skolan.

Vi arbetar i ljusa och fräscha lokaler och som musiklärare har du en trevlig och väl anpassad musiksal.

Vi söker dig som
har lärarexamen och ämnesbehörighet i musik.
Vi ser gärna att du har behörighet i fler ämnen, gärna ett kärnämne, samt att du har erfarenhet av att arbeta med musikundervisning i grundskolan.

Du ska vara bekväm med att använda dator och andra tekniska hjälpmedel i ditt dagliga arbete och i undervisningen, samt ha god förmåga att dokumentera lärandet.

För oss är det viktigt att du:
- kan bygga goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare
- kan skapa goda lärmiljöer som möter elevers och gruppers olika behov
- är tydlig och strukturerad ledare i klassrummet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Tillträde 2020-08-10

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-04-14

Referensnummer

2020/153

Kontaktperson(er)

Katya Wedjesjö, rektor, 046-3597284, katya.wedjesjo@lund.se

Pia Gustafsson, biträdande rektor, 046-3599514, pia.gustafsson3@lund.se

Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, 046-3595000

Tillbaka till lista