Nytänkande drifttekniker / fastighetstekniker till Lunds kommun

Kultur- och fritidsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Om oss

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Är du utbildad inom drift och underhåll, bad vatten, el eller energi? Har du dessutom ett stort tekniskt intresse och vill bli del av Lunds kommun som både blickar bakåt och håller kursen framåt? Då kan du vara Idrottsservices nästa drift/fastighetsteknikertekniker!

Arbetsuppgifter
I rollen som drifttekniker sköter du den dagliga driften av tekniska system i kultur- och fritidsförvaltningens olika fastigheter. Du och dina kollegor ansvarar tillsammans för samtliga fastigheters drift och underhåll. Du genomför daglig drift av fastigheterna i anläggningar samt vid behov utför du felsökningar och reparationer. Du arbetar med förebyggande drift- och underhållsarbete och är med och planerar det underhållsarbete som behöver utföras på lång sikt. Avslutningsvis säkerställer du att energiförbrukningen i fastigheterna är optimal utifrån ett klimat och energiperspektiv. Som drifttekniker arbetar du tillsammans med fyra trevliga kollegor på driftenhet Idrottsservice. Du kommer att ha tillgång till servicebil i tjänsten.

Vi söker dig som
Du har en gymnasieutbildning inom drift och underhåll, eller el

Du som söker har några års praktiskt erfarenhet av arbete med badanläggningar och fastigheter.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med bad eller process vatten. Vi ser gärna att du har ett stort intresse och allmänt goda tekniska kunskaper.

God datorvana.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: månadslön
Tillträde: efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-04-25

Referensnummer

2020/130

Kontaktperson(er)

Rickard Persson, 046 - 3599275

Facklig(a) företrädare

Preben Widerberg kommunal, 046 - 3598110

Tillbaka till lista