Förskollärare

Djingis Khans förskola

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Förskolan Djingis Khan ligger på Östra Torns i området Djingis Khan och har en mycket fin närmiljö. Förskolan har två avdelningar men tre spår. En avdelning har barn i åldrarna 1-3 år och den andra avdelningen har barn i åldrarna 3-5 år. Vi lägger stor vikt på leken, barnens egen förmåga och vårt bemötande av andra

Arbetsuppgifter

Det pedagogiska arbetet inspireras av Reggio Emilia. Tanken om barnet som ett kompetent, starkt och rikt barn, ett barn som föds välrustat, fullt av resurser och förmågor ska inspirera och utmana oss i verksamhetens vardag.

Eftersom förskolan är det första steget i utbildningssystemet är det av stor vikt att förskolans miljö är föränderlig för att kunna möta alla barn utifrån ett inkluderande perspektiv.

Redskap som vi använder oss av för att kvalitetssäkra våra verksamheter är pedagogisk dokumentation, reflektion, diskussion och kompetensutveckling. Läroplanen ska ständigt vara närvarande i vardagen.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har förskollärarexamen samt förskollärarlegitimation.

Du som söker trivs med att ta ansvar, är villig att bidra till utvecklingen av vår verksamhet samt har barnet i fokus. Vidare trivs du med att arbeta mot uppsatta mål och styrdokument. 

Som person är du glad, positiv och känner arbetsglädje. Du är kommunikativ och samarbetar väl med din omgivning. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Lön: Ange löneanspråk i ansökan.
Tillträde: 2020-04-23 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-03-13

Referensnummer

2020/129

Kontaktperson(er)

Namn: Dragi Manevski
Telefon: 046-359 99 79

Facklig(a) företrädare

Namn: Lärarförbundet
Telefon: 046-359 57 35

Tillbaka till lista