Jurist

SF Stab

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service. Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Om oss

Inom Staben arbetar vi med att utveckla och stötta förvaltningens verksamhet, bland annat avseende juridik, it och miljöfrågor.

Arbetsuppgifter
Stabens uppdrag är att ge bästa möjliga service till politisk nämnd, kollegor och medborgare. Att arbeta med oss innebär att vi tillsammans hittar förbättrings- och utvecklingsmöjligheter. Du är delaktig i att forma vårt arbetssätt och vi räknar med att du bidrar med ditt perspektiv för bästa resultat.

Vi söker en framåt och positiv jurist med intresse för offentligrättsliga frågor. Fokus för uppdraget kommer att vara på hyres- och fastighetsrättsliga frågor men också på frågor inom avtalsrätt, kommunallagen, förvaltningslagen, offentlighets- och sekretesslagen samt GDPR.

Du kommer att vara drivande i förvaltningens förändrings- och utvecklingsarbete gällande styrdokument.

Vi söker dig som
Du har examen från juristprogrammet samt viss arbetslivserfarenhet från yrkesområdet. Det är meriterande om du har erfarenhet från politiskt styrd organisation och kunskaper inom LOU.

Uppdraget innebär självständigt arbete, såväl som arbete i team. Kontaktytorna är många och förutsätter att du är tydlig i din kommunikation och har god samarbetsförmåga. Du har ett konsultativt och affärsmässigt förhållningssätt i kombination med ett starkt engagemang och lösningsfokus.

Din arbetsplats blir i Kristallen, centralt beläget vid stationen i Lund. Urval och intervjuer sker löpande under hela rekryteringsprocessen skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Uppdraget är ett vikariat under 8 månader.Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-02-25

Referensnummer

2020/122

Kontaktperson(er)

Namn: Pål Svensson, Servicedirektör
Telefon: 046-359 5111

Facklig(a) företrädare

Namn: Anna Nilsson, Vision
Telefon: 046-359 5130

Tillbaka till lista