Förrättningsassistent

Lantmäterimyndigheten

Om oss
Stadsbyggnadskontoret planerar staden och arbetar intensivt med att möta marknadens krav samtidigt som vi har höga ambitioner att medverka till byggandet av en hållbar, funktionell och vacker stad. Lantmäterimyndigheten med chef och sex medarbetare utgör en enhet på stadsbyggnadskontorets lantmäteriavdelning. Enheten svarar för förrättningsverksamhet, myndighetsservice och mindre uppdragsverksamhet.

Arbetsuppgifter
Du ingår i en förvaltning som bidrar till utvecklingen av Lund som en attraktiv och hållbar stad. Arbetet som förrättningsassistent är omväxlande och stimulerande där du arbetar tillsammans med andra roller inom avdelningen, t ex förrättningslantmätare och mätningsingenjörer. Du får en viktig roll i vårt arbete med fastighetsbildning där du bland annat bidrar till att våra administrativa arbetsuppgifter blir utförda på ett kvalitativt effektivt och kostnadseffektivt sätt.

Vi söker dig som har
Yrkeshögskoleutbildning i för tjänsten relevant område. Utbildning till juridisk assistent. Gymnasieexamen från högskoleförberedande program och som mäklarassistent eller administration inom fastighetsjuridisk verksamhet (Fastighetsbildningslagen).
Registratorutbildning inom fastighetsregistret är meriterande.


Erfarenhet från administration inom fastighetssystem och fastighetsrätt är ett krav.
Erfarenhet som mätningsingenjör eller liknande är meriterande.


Datakunskaper. Kunskap om fastighetsdatasystemet. Då vi arbetar i en digitaliserad miljö är det ett krav på att du har goda datorkunskaper och lär dig nya system snabbt. Du hanterar svenska språket väl.

Du är noggrann och engagerad i myndighetsfrågor och levererar rättssäkra underlag.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-03-07

Referensnummer

2020/118

Kontaktperson(er)

Namn: Jonas Andreasson
Telefon: 046- 359 59 02

Facklig(a) företrädare

Namn: Karin Lennebo
Telefon: Vision 046/359 61 66

Tillbaka till lista