Sommarjobba som Badvärd i Lunds kommun

Högevall

Om oss
Badenheten driver friluftsbaden i Dalby, Södra Sandby, Genarp, Källby (Lund) och inomhusanläggningen Högevall som alla ligger i Lunds kommun.

Till sommaren 2020 söker vi badvärdar till våra friluftsbad och Högevall. Att arbeta som badvärd är roligt och samtidigt utvecklar och utmanar det ditt ledarskap.

Arbetsuppgifter
Som badvärd ser du till att våra besökare känner sig välkomna och får en trygg och säker vistelse på friluftsbaden. Våra besökares säkerhet i vattnet och på anläggningen är vår första prioritet. För att trivas behöver du ha en hög servicenivå och brinna för att ge ett gott bemötande. Arbetet är omväxlande och under en dag på jobbet utför du bl.a. följande arbetsuppgifter:
Ge service åt våra badgäster i bad, entré och kiosk, upprätthålla säkerheten och städa samt sköta badanläggningen.

Vi söker dig som
Har fyllt 18 år. Tjänsten kräver att du har ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister, arbete med barn och unga.

Ett viktigt moment i anställningsprocessen är ett arbetsprov med bland annat livräddning på 2-5 meters djup.

Bra att veta redan nu:
Vi kommer snart efter annonstiden att meddela dig om du har gått vidare. Vi kommer att genomföra arbetstest och intervjuer under onsdag, torsdag och söndag under vecka 12. För de som klarar arbetstestet sker också intervjuer då.

Meriterande
Att god kommunikationsförmåga finns då du har kontakt med barn och vuxna.

Vi strävar efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen och att du har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla i sina olika roller.

Språkkunskaper utöver svenska och engelska Om du har HLR-och livräddningsutbildning och/eller simlärarutbildning är det meriterande.

Antal tjänster

30

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning
Omfattning: Deltid
Lön: Enligt avtal
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-03-07

Referensnummer

2020/117

Kontaktperson(er)

Namn: Stefan Sjöström
Telefon: 046-3593434

Tillbaka till lista