Gymnasiesekreterare

Hedda Andersson Serv.Adm

Om oss

Hedda Anderssongymnasiet är Lunds kommuns nyaste gymnasieskola inriktad på kreativitet, handlingskraft och företagsamhet. Tillsammans tar vi de första stegen till att skapa en bättre framtid, för oss alla. Heddagymnasiet startade 2018 och erbjuder ekonomi-, teknik- samhällsvetenskaps- och nu inför höstterminen 2020 även naturvetenskapsprogrammet. Hedda Anderssongymnasiet kommer till hösten att flytta till gamla tingshuset i Lund, fina lokaler nära centralstationen som vi kan växa i. Här kommer vi att bedriva vår verksamhet tills våra nya skolbyggnader är klara på Svaneskolans tomt.

www.lund.se/heddagymnasiet

Arbetsuppgifter
Vi söker en ansvarsfull och flexibel gymnasiesekreterare som vill vara med i arbetet med att bygga upp en helt ny gymnasieskola i Lund. I uppdraget som gymnasiesekreterare ingår ett huvudansvar för skolans administration, vilket innebär ett nära samarbete med skolledningen på Hedda Anderssongymnasiet. I arbetsuppgifterna ingår elevregistrering, betyg, personaladministration, intern och extern kommunikation och ekonomihantering.

När skolan blir större kommer vi att utöka antal tjänster inom skolans administration vilket då får till följd att arbetsuppgifterna förändras.

Vi söker dig som
har yrkeshögskoleutbildning eller motsvarande, men vi vill att du som lägst har utbildning på gymnasienivå. Du har god datorvana samt kunskaper i Excel.
Erfarenhet av skoladministration är meriterande, gärna inom Procapita, Tieto Education, V-klass, Skola 24, Raindance samt i G Suite. Arbetet kräver samarbetsvilja, noggrannhet samt att man kan arbeta självständigt.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-03-06

Referensnummer

2020/104

Kontaktperson(er)

Namn: Hanna Stavne
Telefon: 046-359 61 38

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Tillbaka till lista