Miljöinspektör, inriktning miljöskydd

Miljöförvaltningen

Om oss

Miljöförvaltningen är en myndighet och består av 30 medarbetare med en bred kompetens inom verksamhetens ansvarsområde. Förvaltningen arbetar under miljönämnden och med tillsyn bland annat inom områdena miljöskydd, hälsoskydd och livsmedelshantering. Miljöförvaltningen lägger avgörande vikt vid att vara en attraktiv arbetsgivare och sätter stort värde i att erbjuda medarbetarna möjligheter till individuell utveckling i yrkesrollen. En av våra medarbetare ska gå i pension varför vi nu söker en handläggare med inriktning miljöskydd.

 

Arbetsuppgifter

Anställningen är tillsvidareanställning med början snarast efter överenskommelse.

          -   Miljöinspektör, inriktning miljöskydd

Tjänsten innebär tillsyn och handläggning enligt miljöbalken inom området miljöskydd. Du kommer att ingå i ett team av ca 15 handläggare inom miljötillsynen. Tänkbara tillsynsområden är Avfall/renhållning, täkter, avloppsreningsverk, livsmedelsindustri, vindkraft, miljöövervakningsprogram samt andra inom förvaltningen förekommande uppgifter.Vi söker dig som

För tjänsten krävs miljö- och hälsoskyddsutbildning vid universitet/högskola eller annan akademisk utbildning som kan bedömas likvärdig. Arbetslivserfarenhet eller särskild kompetens inom området är meriterande. Till tjänsten söker vi serviceinriktad, initiativrik och utåtriktad person som är bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt och som tycker om att möta olika människor och kulturer. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Körkort för bil erfordras. Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Tillträde snarast efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-02-23

Referensnummer

2020/101

Kontaktperson(er)

Namn: Björn Berséus
Telefon: 046-359 52 60 bjorn.berseus@lund.se

Facklig(a) företrädare

Namn: Stefan Andersson
Telefon: Vision 046-359 52 60 stefan.andersson@lund.se

Tillbaka till lista