Förskollärare till Kattfotens förskola i Dalby

Kattfotens förskola

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Kattfoten är en förskola som består av fyra avdelningar. Den ligger på en naturtrogen tomt med närhet till grönområden och Skrylleskogen. Vi är knutna till en partner förskola, vilket innebär att vi tar emot förskollärarstudenter.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare hos oss arbetar du som en del i ett arbetslag. Du är med och skapar en trygg och lärorik miljö för barnen. I ditt arbete är du med och bidrar till att det skapas en god balans av omsorg och lärande för varje enskilt barn och för hela barngruppen. Dokumentation och utvärdering av det pedagogiska arbetet är för dig en självklar del och du har ett reflekterande förhållningssätt till barns lärande och utveckling. 

Vi söker dig som

Du som söker tjänsten inspireras av barnens nyfikenhet och kreativitet och ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. I samråd med dina kollegor har du förmåga att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter barnens behov och intresse.

Du har en god samarbetsförmåga och skapar lätt relationer med barn, vårdnadshavare och arbetskamrater. Du är tydlig och lyhörd i ditt sätt att kommunicera och har ett varmt och välkomnande bemötande.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-02-23

Referensnummer

2020/99

Kontaktperson(er)

Namn: Ann-Louise Stjernbecker, Rektor
Telefon: 046-3597989

Facklig(a) företrädare

Namn: Ann Bruhn, Lärarförbundet
Telefon: 046-3594017

Tillbaka till lista