Undersköterska till hemvård, Klostergården

Hemvård Klostergården

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Hemvård Klostergården är ett glatt gäng som lägger stor fokus på att alla på arbetsplatsen ska ha en god arbetsmiljö. Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete där du tillsammans med trevliga och engagerade kollegor gör skillnad varje dag! Vi söker nu efter en ny medarbetare för ett vikariat med chans till förlängning. 

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av att stödja våra brukare med omvårdnad och träning. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är att stötta vid på- och avklädning, personlig hygien, gå på promenader och hantera läkemedel.

I din roll ingår även att utforma genomförandeplaner, dokumentera, göra regelbundna utvärderingar och medverka till att verksamheten håller en god kvalitet.

Som undersköterska i hemvården cyklar du eller kör bil till och från brukarna.

Vi söker dig som

Har godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem. Det är ett krav att du kan cykla.

Som person är du:
• Kreativ
• Positiv
• Ansvarsfull
• Trygg med att använda datorer och mobiltelefoner

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Vid nyanställning inom verksamhetsområdet hemvård, rehabilitering, stöd och service för seniorer begär arbetsgivaren utdrag ur belastningsregistret. Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning: Heltid
Lön: Löneanspråk
Tillträde: Snarast
Sista datum: 2020-09-30

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-02-23

Referensnummer

2020/98

Kontaktperson(er)

Namn: Marie Nirup
Telefon: 046-359 66 84

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-359 67 33

Tillbaka till lista