Undersköterska natt

Vård och omsorgsjouren

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete där du tillsammans med trevliga och engagerade kollegor gör skillnad varje dag! Vi söker nya medarbetare som vill arbeta 75 % - 100 %, vänligen uppge i din ansökan vilken sysselsättningsgrad som är av intresse.

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av att stödja våra brukare med omvårdnad nattetid. I din roll ingår även att dokumentera göra regelbundna utvärderingar samt medverka till att verksamheten håller en god kvalitet.

Du kan komma att arbeta både ensam och med en kollega. Du arbetar nattetid med tjänstgöring varannan helg.

Vi söker dig som

Har godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem. Det är ett krav att du har körkort.

Som person är du:
• Kreativ
• Positiv
• Ansvarsfull
• Trygg med att använda datorer och mobiltelefoner

Övrigt

Vid nyanställning inom verksamhetsområdet hemvård, rehabilitering, stöd och service för seniorer begär arbetsgivaren utdrag ur belastningsregistret. Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Antal tjänster

4

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Löneanspråk
Tillträde: Efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-02-23

Referensnummer

2020/94

Kontaktperson(er)

Namn: Lisa Nordgren Jonasson
Telefon: 046-359 49 11

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-359 67 33

Tillbaka till lista