Sommarjobb Renhållningsarbetare

Renhållningsverket

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Om oss

Lunds renhållningsverk ansvarar på uppdrag av kommunfullmäktiga för avfallshanteringen i Lunds kommun. Verksamheten är inriktad på att erbjuda kunderna miljöanpassade helhetslösningar inom återvinning och avfallshantering. 

Idag är vi 120 anställda och har en fordonspark på 80 fordon av varierande slag.

På Lunds renhållningsverk är vi långt framme i utvecklingen på avfallslösningar och fordon. Vår fordonspark är 100% fossilfri och drivs av el, gas samt HVO.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som under sommaren vill arbeta utomhus som renhållningsarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att vara hämtning av avfall och återvunnet material i Lunds Kommun. Även andra uppgifter finns här på Lunds Renhållningsverk såsom traktorkörning, lastväxlarkörning och kranbilskörning.

Minsta körkortsbehörighet B

C-kort och YKB är meriterande

Vi söker dig som

Är serviceinriktad, positiv, samarbetsvillig och engagerad. Arbetstiderna kan variera mellan 05.30-14.45, kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Urval och intervjuer sker löpande, tveka därför inte att söka direkt. Det kan bli aktuellt att anställningen påbörjas innan sommarperioden

Antal tjänster

25

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Lön enligt överenskommelse
Tillträde: Juni 2020

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-06-12

Referensnummer

2020/66

Kontaktperson(er)

Jerry Gustafsson, 046-359 90 42

Facklig(a) företrädare

Per-Jörgen Persson, 046-359 90 60

Tillbaka till lista