Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för 121 000 invånare, företag och för alla som besöker kommunen. Som hjälpmedelsadministratör blir du en del av vård- och omsorgsförvaltningen i Lunds kommun där drygt 2900 medarbetare arbetar. Vi ansvarar bland annat för äldreboenden, hemvård, stöd till personer med funktionsnedsättning, träffpunkter för seniorer och stöd till anhöriga.

Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Varje dag jobbar vi för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Hjälpmedelsassistent - särskilt boende för äldre

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som hjälpmedelsassistent inom särskilt boende för äldre. Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete där du tillsammans med trevliga och engagerade kollegor gör skillnad varje dag.

I arbetsuppgifterna ingår lättare teknisk support, felsökning och förebyggande underhåll av de hjälpmedel som finns på våra särskilda boenden. Även beställning, administration och inventering i samråd med legitimerad personal. Arbetsuppgifterna utförs huvudsakligen självständigt och i samarbete med enhetschef och legitimerad personal.

Då tjänsterna är nyinrättade innebär det goda möjligheter att påverka upplägget av ditt arbete. Arbetet är förlagt till dagtid, helgfria vardagar med viss möjlighet till flexibel arbetstid.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning och/eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant. Arbetet kräver mycket goda kunskaper i Office-paketet och att du enkelt kan sätta dig in i förvaltningens IT-baserade system.

Vi söker dig som:

• kan arbeta självständigt med en god förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete
• har ett praktiskt handlag och ett ekonomiskt tänk
• är lösningsfokuserad, ser möjligheter och är flexibel
• är serviceinriktad och kan samarbeta med övriga yrkeskategorier
• har goda kunskaper i svenska språket och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift
• delar Lunds kommuns vision och är redo att arbeta utifrån vår värdegrund och förhållningssätt lyssna, lära och leda.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Meriterande är erfarenheter från vård- och omsorgsarbete.

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-01-13

Referensnummer

VoO 272/2018
Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Lena Tellström
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 63 71

Namn: Emma Fransson
Title: Kvalitetsutvecklare
Telefon: 046-359 96 02

Facklig(a) företrädare

Namn: Lars Öst
Title: Vision
Telefon: 046-359 55 77
Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046 359 67 33

Rehabenheten, SBÄ

Tillbaka till lista