Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Vi söker nu en lärare i matematik, no och teknik till Svaneskolan, som är en 7-9-skola. Skolan ligger i centrala Lund med 5 min gångväg från stationen. Svaneskolan har en hög måluppfyllelse och ett lugnt arbetsklimat samt flera uppskattade idrottsprofiler. Skolan arbetar med digitalt lärande som ett naturligt inslag i undervisningen. För mer info se skolans hemsida: https://lund.se/svaneskolan

Lärare i Ma, No och teknik åk 7-9, Svaneskolan

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera undervisningen enligt gällande styrdokument. Mentorskap ingår även i din roll som lärare hos oss på Svaneskolan.

I rollen som pedagog är du en tydlig ledare och du arbetar aktivt med att hitta olika vägar för att skapa engagemang och delaktighet bland dina elever.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation.

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du som söker har en god samarbetsförmåga med både elever, kollegor och föräldrar.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-25

Referensnummer

BSF 258/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Håkan Wollmark
Title: tf rektor
Telefon: 046-3597151

Namn: Veronica Monell
Title: biträdande rektor
Telefon: 046-3597051

Facklig(a) företrädare

Namn: Agnetha Lindfors
Title: Lärarnas Riksförbund
Telefon: 046-3597190

Utbildningsområde 7

Tillbaka till lista