Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Polhemskolan är en av Sveriges största mötesplatser för ungdomar, och här finns en av varje sort. Alla är lika − olika. Vi är Lunds största gymnasieskola med ca 2 500 elever fördelade på samhällsvetenskaps-, naturvetenskaps-, teknik-, ekonomi-, hantverks (frisör)- programmen och språkintroduktion (introduktionsprogram för invandrarungdomar) och är också en idrottsskola (NIU).

På Polhemskolan arbetar vi med att:
• stimulera elevernas nyfikenhet och lust att lära. 

• få eleverna att utvecklas optimalt utifrån sina förutsättningar. 

• ge eleverna en god omvärldsorientering och en realistisk världsbild.

Se även vår hemsida: www.lund.se/polhem


Gymnasielärare i biologi.

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår att undervisa i biologi samt att vara mentor för en klass på naturvetenskapligt program, i vilket du också har mesta delen av din undervisning. Du bedriver undervisning utifrån gällande styrdokument och deltar i den pedagogiska utvecklingen på skolan.

Kvalifikationer

Vi söker duktiga och engagerade lärare som med sin kompetens och erfarenhet bidrar till ett gott arbetsklimat i en miljö med lärande i fokus. För tjänsten krävs gymnasielärarexamen i biologi och lärarlegitimation i ämnet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från undervisning på gymnasiet och använder IT som ett pedagogiskt verktyg.


Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-08-08
Sista datum: 2020-06-18

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-19

Referensnummer

19-102
Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Nitsa Kiriakidou Kazemifar
Title: Biträdande rektor
Telefon: 046-359 73 10

Facklig(a) företrädare

Namn: Hänvisning genom expeditionen
Telefon: 046 - 359 73 10

Polhemskolan, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista