Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Strax öster om Lunds centrum ligger Gymnasieskolan VIPAN, Lunds enda kommunala yrkesskola.

Gymnasieskolan Vipan har c:a 1 100 elever fördelade på Barn- och Fritidsprogrammet, Byggprogrammet, Gymnasiesärskolan, Handelsprogrammet, Hotell- och turismprogrammet, Introduktionsprogrammet, Restaurang- och livsmedelsprogrammet, VVS- och Fastighetsprogrammet samt Vård- och Omsorgsprogrammet. Vipan präglas av god stämning och stort engagemang både hos elever och personal.

Skolans fokusområden är: Individ, Kunskap och Omvärld. Vi är måna om att både personal och elever ska känna delaktighet i allt som rör verksamheten.

Läs mer om gymnasieskolan Vipan på vår hemsida: www.lund.se/vipan

Vi kommer att påbörja urvals arbetet under vecka 31.

Lärare i Sv/En/Sva

Arbetsuppgifter

Undervisning på Introduktionsprogrammets inriktningar i sv/En/SvA. Utöver undervisning ingår eventuellt mentorskap samt god förmåga till ämnessamverkan och andra samarbetsformer. Därtill även ett utvecklingsområde utifrån ditt intresseområde. Du kommer att ingå i ett arbetslag med stort utvecklingsfokus.

Kvalifikationer

Den aktuella tjänsten innebär huvudsakligen undervisning på grundskolenivå, men vi efterfrågar även dig med behörighet för gymnasieskolan, då gymnasiekurs kan vara aktuell. Legitimerad lärare i Svenska som andraspråk/Svenska. Det är meriterande med erfarenhet från den aktuella skolformen och kunskaper om elever med behov av särskilda stödinsatser.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-08-08
Sista datum: 2020-06-18

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-06

Referensnummer

19-122
Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Biträdande rektor på IM Mattias Rosenquist
Telefon: 046-359 81 05

Facklig(a) företrädare

Namn: Elisabeth Lindskough
Title: LR
Telefon: 046-359 77 74
Namn: Anna Gudelj
Title: Lärarförbundet
Telefon: 046-359 80 54

Gymnasieskolan Vipan, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista