Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Backaskolan är en fyrparallellig F-3 skola med 360 elever som ligger på Norra Fäladen i Lund. Reggio Emilia filosofin och dess värden är centrala som inspiration för utveckling av arbetet på skolan. Detta innebär bland annat ett inkluderande arbetssätt, med stark tro på den kompetenta eleven, där 100 sätt att undervisa och att lära uppmuntras. Stor vikt läggs vid att dokumentera och att synliggöra lärandet. Backasskolan arbetar mycket med skolutveckling där språkutveckling och bedömning för lärande är våra huvudspår.
Den pedagogiska miljön är viktig och vi förbättrar ständigt elevernas lärmiljö.
Backaskolan har en fantastisk utemiljö vid foten av St Hansbackar och under vår verksamhet använder vi utemiljön med våra ekobaser.
På skolan finns även ett skolbibliotek i världsklass.

Grundskollärare/förskollärare

Arbetsuppgifter

Arbete som grundskollärare/förskollärare enligt gällande styrdokument.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare.
Som medarbetare hos oss tror vi att du vill vara medskapare, ditt förhållningssätt, delaktighet och ditt engagemang gör skillnad för verksamheten. Ansvarstagande och flexibilitet är andra viktiga kompetenser för oss. Digitala verktyg används flitigt och du bör vara intresserad av att arbeta med IKT.
Vill du vara med att utveckla vad Reggio Emilia filosofin betyder för skolan, arbeta med utvecklingsfrågor, har lätt för att samarbeta, är kreativ och uppskattar arbete i lärarlag är du välkommen med din ansökan.
Vi söker dig som med din kompetens och engagemang vill och kan bidra till skolans utveckling. Elevernas måluppfyllelse är vår högsta prioritet. Du får en viktig roll i nära samverkan med engagerad personal och härliga elever.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-12-16

Referensnummer

323/2018
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. Ange löneanspråk i ansökan. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Anna-Karin Rhodin
Title: rektor
Telefon: 046-359 4710

Facklig(a) företrädare

Namn: Lärarförbundet
Telefon: 046-35 57 97

Backaskolan F-3, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista