Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Inbäddad i grönska i norra Lund ligger Gunnesboskolan F-6. Skolan är en tvåparallellig F-6 skola med ca. 360 elever och 50 anställda. Det som kännetecknar skolan är en god trivsel bland elever och personal. Vi jobbar för en tydlig grundstruktur på hela skolarbetet, att alla elever är allas elever, ett helhetsansvar för mentorerna och ett relationellt synsätt. På Gunnesboskolan F-6 får du möjlighet att arbeta i ett årskursarbetslag och samtidigt vara en del av F-6 enheten som omfattas av förskoleklass, grundskola och fritidshem. Du tar dig enkelt till skolan med både buss och pågatåg. Lokalbussen stannar direkt utanför skolan och endast fem minuters gångväg till pågatågstationen.

Förskollärare eller lärare F-3

Arbetsuppgifter

Vi på Gunnesboskolan F-6 söker dig som är behörig förskollärare, lärare med inriktning mot fritidshem, gärna med något års erfarenhet.

Du kommer att vara placerad i vår förskoleklass tillsammans med 3-4 andra kollegor och ha gemensamt ansvar för både förskole- och fritidsverksamheten där. Gruppen bestå av ca 40 barn. I uppdraget kan det förekomma både öppning och stängning på fritidshemmet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig att undervisa förskoleklass eller lärare för F-3. Vi tror att du har några års erfarenhet av läraryrke.

Du är initiativtagande och skapar engagemang och delaktighet. Du har ett intresse för det systematiska kvalitetsarbetet. Du trivs med att arbeta både självständigt och i arbetslag. Du ser det som viktigt med goda relationer och har lätt för att samverka med elever, föräldrar och kollegor. Du visar intresse och nyfikenhet till att utveckla verksamheten. Du ska självständigt och tillsammans med arbetslaget planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i elevgruppen enligt skolans läroplan och de lokala styrdokumenten. Du har förmågan att se elevers olika behov, ta hänsyn till deras individuella förutsättningar och få dem att växa. Kunskap om språkutveckling och läs- och skrivutveckling är särskilt viktigt eftersom det lägger grunden för elevernas fortsatta skolgång.

Vi har under hösten påbörjat arbetet med att NPF-säkra skolan så har du erfarenhet kring detta är det också meriterande.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-01-06

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-10-20

Referensnummer

BSF 401/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se I den här rekryteringen har vi löpande urval och kommer därför att kalla till intervjuer innan annonseringstiden gått ut.

Kontaktperson(er)

Namn: Linda Mårtensson
Title: Biträdande rektor
Telefon: 046-3597456

Facklig(a) företrädare

Namn: Fackliga representanter nås via kommunens växel
Title: Kommunal
Telefon: 046-359 50 00

Utbildningsområde 4

Tillbaka till lista