Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för 121 000 invånare, företag och för alla som besöker kommunen. Som undersköterska blir du en del av vård- och omsorgsförvaltningen i Lunds kommun där drygt 2900 medarbetare arbetar. Särskilt boende för äldre ansvarar för våra äldreboenden, demensboenden och korttidsboenden för äldre.

Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Varje dag jobbar vi för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Undersköterska till särskilt boende i Lund

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som undersköterska på ett av våra särskilda boenden, Brunnslyckan, Nibblegården, Värpinge eller Papegojelyckan. Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete där du tillsammans med trevliga och engagerade kollegor gör skillnad varje dag.

Som undersköterska planerar du din arbetsdag utifrån brukarens önskemål och behov av hjälp och stöd med personlig omvårdnad, måltider och aktiviteter. I din roll ingår även att utforma genomförandeplaner, dokumentera, utvärdera och medverka till att verksamheten håller god kvalitet. Du samarbetar i team med andra yrkesgrupper med den boende i centrum. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden inom äldreomsorgen där nyckelorden är självbestämmande, delaktighet och individanpassning. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.

Schemalagd arbetstid dag/kväll/helg

Kvalifikationer

Du har godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Demensutbildning och erfarenhet av arbete med personer med demenssjukdom är meriterande.

Vi söker dig som:

• är trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt och i team med övriga yrkesgrupper

• är öppen och glad och möter din omgivning utifrån en positiv inställning

• visar intresse och engagemang, ser möjligheter och tycker om utmaningar

• delar Lunds kommuns vision och är redo att arbeta utifrån vår värdegrund och vårt förhållningssätt lyssna, lära och leda.

Antal tjänster

4

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-12-16

Referensnummer

VoO 331/2019
Dokumentation i Procapita. Vi följer upp kvalitén i nationella register som BPSD registret och Senior Alert. God kunskap i det svenska språket i tal och skrift. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag! Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Agneta Björklund
Title: Administrativ koordinator
Telefon: 046-359 82 65

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-359 6733

Gemensam annonsering, SBÄ, Vård-och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista