Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Järnåkraskolan är en medelstor kommunal grundskola i södra delarna av centrala Lund. Vi har fyra paralleller i åk 7-9 och två eller tre i åk 4-6. Vi söker nu en lärare i SO, Sv och Eng.

Varmt välkommen med din ansökan!

Lärare i Sv/SO/Eng till Järnåkraskolan

Arbetsuppgifter

Undervisning i SO, SV samt ENG i åk 4-9. Klassföreståndarskap samt andra till en lärartjänst hörande arbetsuppgifter. Huvuddelen av undervisningen ligger åk 4-6.

Som anställd hos oss kommer du att ha ett nära samarbete med erfarna kollegor i ämnesgruppen och arbetslaget.

Tjänstens omfattning är mellan 60-100 %.

Kvalifikationer

Adekvat högskoleutbildning, lärare1-7, lärare 4-9 alt mellanstadielärare.

Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: 2020-02-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-10-23

Referensnummer

BSF 419/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Christina Gustavsson
Title: Bitr. rektor
Telefon: 046 357202

Facklig(a) företrädare

Namn: Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Utbildningsområde 7

Tillbaka till lista