Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Städledare/arbetslagsledare/lokalvårdare

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att:
- göra städschema, upprätta städrutiner samt leda och fördela det dagliga arbetet och själv
delta i daglig städning samt storstädning
- ansvara för inköp av förbrukningsvaror till lokalvården via e-handel och följa de ramavtal
som finns
- upprätta förteckning med säkerhetsblad över kemiska produkter, vilka används inom
lokalvården
- ha kontakt med lokalvårdens leverantörer

Kvalifikationer

Den person vi söker skall ha erfarenhet av att arbeta med lokalvård i skolmiljö. Du skall ha SRY yrkesbevis eller annan likvärdig utbildning samt ha erfarenhet av städmaskiner.
Du skall kunna vara ett bra vuxenföredöme samt tycka om barn/ungdomar i alla åldrar. Viktigt att tycka om att skapa trivsel för andra samt att du är flexibel och noggrann. Du ska ha stor förmåga att kunna organisera, strukturera och prioritera. Du ska kunna arbeta självständigt, men också ha lätt för att samarbeta med alla inom skolområdets organisation. Du ska ha förmåga att ta initiativ till förbättringar och utveckla rutiner inom det egna arbetsområdet. Du ska ha lätt för att kommunicera och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på ett tydligt och korrekt sätt. Då stor del av skolornas interna kommunikation sker via IT samt inköp via e-handel är erfarenhet och kunskaper inom IT viktigt.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-01-15

Referensnummer

350/2018
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Städledartjänst 100 % semestertjänst Ange löneanspråk i ansökan.

Kontaktperson(er)

Namn: Marianne Jeppsson
Title: Administrativ chef
Telefon: 046-3597233

Namn: Gunilla Hansson
Title: Städledare
Telefon: 046-3597239

Facklig(a) företrädare

Namn: Laila Palén
Title: Kommunal
Telefon: 046-359 6732/33
Namn: Kommunal
Title: Fackliga representanter
Telefon: 046-3596732/33

Område Centrum/Torn, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista