Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Hagens förskola ligger i Dalby ca 1 mil öster om Lund med närhet till både naturen och centrum med bibliotek. Förskolan ligger naturskönt ett stenkast från Dalby Hage. Vi har en trevlig gård och fina omgivningar som lockar till lek, i dagsläget finns det ca 100 barn på förskolan.


Barnskötare, timvikarier till förskolor i Dalby

Arbetsuppgifter

Vi söker timvikarier till förskolorna i Dalby. Hos oss arbetar du med att ge förskolans barn praktisk hjälp och omvårdnad samt deltar i inomhus- och utomhusaktiviteter. Du har en viktig roll i att stimulera barnens kreativa förmågor och tillsammans med våra förskollärare och övriga barnskötare bidrar du till den pedagogiska verksamheten i barngruppen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som vikarie vid behov. Som person är du trygg, stabil och lätt att samarbeta med. Det är viktigt för dig att att ge barnen en trygg och stimulerande vistelse på förskolan och du har förmågan att se varje barns enskilda behov och förutsättningar.

Du är tillmötesgående i ditt bemötande och uttrycker en positiv attityd till ditt arbete. I din roll som barnskötare är du noga med att upprätthålla god kommunikation med barnens vårdnadshavare.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster

10

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-24

Referensnummer

D 8/19
För att du skall vara aktuell för tjänsten krävs giltigt utdrag från belastningsregistret. Eftersom vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Maggie Rask
Title: Förskolechef
Telefon: 046-359 7913

Namn: Ann-Louise Stjernbecker
Title: Förskolechef
Telefon: 046-359 7989

Namn: Angelika Lönnborn
Title: Skoladministratör

Hagens förskola, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista