Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Stödassistent till DV Staffans gränd

Arbetsuppgifter

Daglig verksamhet Staffans gränd är en liten verksamhet som vänder sig till personer med förvärvad hjärnskada i vuxen ålder. Verksamheten erbjuder meningsfulla aktiviteter individuellt eller i grupp efter brukarens behov och önskemål.

Kvalifikationer

Godkända betyg från Vård- och omsorgsprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning p.g.a. förvärvad hjärnskada är meriterande.
Du ska ha erfarenhet av aktivering och träning i vardagssituationer.
Som person ska du vara lugn, strukturerad och kunna arbeta självständigt. Du ska dessutom ha god samarbetsförmåga och förståelse för arbetet på den aktuella arbetsplatsen, samt förmågan att reflektera och skapa goda relationer.
Då social dokumentation ingår i dina dagliga arbetsuppgifter är det viktigt att du har god datorvana, samt god kunskap i det svenska språket både i tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-09-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-07-19

Referensnummer

VoO184/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Karin Andersson
Title: Enhetschef
Telefon: 046 -359 63 60

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046 - 359 67 33

Staffans gränd 2 B, SOA, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista