Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Vi söker en musiklärare till Vallkärra skola och på Håstad skola. Vallkärra skola är en F-6 skola med 120 elever och Håstad skola är en liten F-3 byskola med 53 elever. Håstad och Vallkärra skola är Lunds äldsta skolor, byggda i slutet av 1800-talet och inbjuder till en mysig bymiljö.

Vi arbetar tillsammans utifrån gemensam värdegrund i samarbete med föräldrarna grundat på trivsel, samarbete, respekt, medbestämmande, arbetsglädje och kreativitet. På båda skolorna värnar vi om elevens sociala och kunskapsmässiga utveckling.

Musiklärare åk 1-6, Vallkärra och Håstad skola

Arbetsuppgifter

Som musiklärare hos oss kommer du att undervisa musik i årskurserna 1-6. All undervisning sker på Hubertusgården.

Tjänsten är en deltidstjänst och omfattas av 30 %. Samtliga undervisningstimmar är förlagda under en dag i veckan, tisdagar. Din planering kan göras på valfri plats.

Kvalifikationer

Är du behörig musiklärare är det meriterande men inget krav.

Du som söker är en naturlig och trygg ledare i lärmiljön och du bemöter din omgivning med respekt, lyhördhet och nyfikenhet. Du har höga förväntningar och ställer tydliga krav på varje elev och kan anpassa undervisningen för elever med behov av stöd. Du bidrar till att varje elev utvecklas - får kunskap, drivkraft och motivation samt får inflytande över sin undervisning. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn.

För att lyckas i din roll hos oss så har du lätt för att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning till skolutveckling och till att lära av varandra.Som person är du självgående, ansvarsfull med ett flexibelt arbetssätt.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-25

Referensnummer

BSF 336/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Enikö Bernát
Title: tf Rektor på Vallkärra och Håstad skola

Namn: Nina Nickling
Title: Chefsstöd/Skolsekreterare
Telefon: 046-359 72 63

Utbildningsområde 4

Tillbaka till lista