Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

På Orkestervägen bor fem brukare i åldrarna ca 19-30 år med funktionsnedsättning. Brukarna har ett problemskapande beteende och därför värdesätter vi personlig lämplighet högt inför tillsättning av denna tjänst. Har du erfarenhet av arbete i situationer som kan upplevas som fysiskt eller psykiskt utmanande är detta en stor merit.

Stödassistent

Arbetsuppgifter

På Orkestervägen arbetar vi med tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande samt har ett lösningsfokuserat förhållningssätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkända betyg från Vård-och omsorgsprogrammet, Barn-och fritidsprogrammet eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du ska ha erfarenhet av att arbete med människor med funktionsnedsättningar. Du ska också ha goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik och lågeffektivt bemötande och med människor med problemskapande beteende, .

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-12-15

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-10-23

Referensnummer

VoO 265/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Ulf Palo Stärner
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 8987

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-3596733

Orkesterv 59, BOH, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista