Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för 121 000 invånare, företag och för alla som besöker kommunen. Som undersköterska blir du en del av vård- och omsorgsförvaltningen i Lunds kommun där drygt 2900 medarbetare arbetar. Vi ansvarar bland annat för äldreboenden, hemvård, stöd till personer med funktionsnedsättning, träffpunkter för seniorer och stöd till anhöriga.

Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Varje dag jobbar vi för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Undersköterska till Papegojelyckan

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som undersköterska på Papegojelyckan. Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete där du tillsammans med trevliga och engagerade kollegor gör skillnad varje dag.

Verksamheten arbetar med demenssjuka personer som har ett särskilt vårdbehov på grund av beteendemässiga och psykiska symtom vid demenssjukdom. Som undersköterska ansvarar du för att tillgodose den boendes individuella behov genom omvårdnad och aktiviteter. Du arbetar utifrån den nationella värdegrunden där nyckelorden är självbestämmande, delaktighet och individanpassning och du tar ansvar för delegerade arbetsuppgifter. Alla möten med den enskilde präglas av respekt, hänsyn och engagemang.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska med inriktning demensvård/psykiatri eller annan likvärdig utbildning gärna med dokumenterad erfarenhet av att arbeta med demenssjuka personer.
Du har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem. Du delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Du är trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt och samtidigt vara en bra lagspelare i ett team med andra yrkesgrupper. Vidare har du en positiv inställning till utveckling, en god kommunikativ förmåga och ett stort engagemang.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-07-24

Referensnummer

VoO195/2019
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med BPSD och Senior Alert och att dokumentera i Procapita. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Elisabeth Taylor
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 63 69

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-359 67 33

Papegojelyckan, SB, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista