Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Stödassistent

Arbetsuppgifter

Är du nyfiken på ett utmanande, varierande och roligt jobb?

Just nu söker vi stödassistent till en gruppbostad i Lund för kvinnor med behov av insatser som kräver medarbetare med kompetens kring funktionsnedsättningar och neuropsykiatrisk funktionsnedsättning och pedagogiskt förhållningssätt.
Dina arbetsuppgifter består i att ge de boende individuellt stöd i deras vardag genom att arbeta tydliggörande, ge de boende en förutsägbarhet och skapa en struktur tillsammans.
Målet med verksamheten är att de boende kan vara så självständiga som möjligt och leva det liv de önskar.

Vi välkomnar dig in i en arbetsgrupp med kompetenta och duktiga medarbetare.
Du arbetar tillsammans med dina kollegor och pedagogiska samordnare för att utveckla arbetssätt och metoder. Tillsammans planerar ni, utför och följer upp stödet som anpassas
utifrån individens behov och önskemål.

I tjänsten ingår det också att samverka med legala företrädare och närstående. Arbeta med olika typer av ansvarsområden och specialuppdrag. Det ingår även dokumentation och administrativa arbetsuppgifter i tjänsten.

Kvalifikationer

Godkända betyg från Vård-och omsorgsprogrammet, Barn- och Fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Gärna med inriktning på psykiatri. Erfarenhet av personer med autism och/eller personer med psykisk funktionsnedsättning och/eller erfarenhet av personer med psykisk sjukdomsproblematik.

Du har ett gott bemötande, har erfarenhet av lågaffektivt arbetssätt, är ansvarstagande och har ett positivt tänkande. Du kan behålla lugnet i stressiga situationer och har ett tydligt pedagogiskt förhållningssätt. Du kan dela med dig av dina tankar och idéer och är öppen för andras. Du är lyhörd för de boendes individuella behov, önskemål och resurser.
Körkort är ett krav.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-22

Referensnummer

VoO 39/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Aicha Manar Östergren
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 3935

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046 359 67 33

Jordabalksvägen, BOH, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista