Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Gunnesboskolan har två paralleller F-6 med tillhörande fritids. Vi arbetar mycket med bedömning för lärande (BFL) och kooperativt lärande (KL). Under läsår 19/20 kommer vi att påbörja arbetet med att NPF-säkra skolans undervisning.

Här välkomnas du till en arbetsplats med god stämning, där man får lov att utgå från sig själv som pedagog och där man värnar om allas lika värde.

Fritidspedagog /Grundlärare med inriktning mot fritidshem

Arbetsuppgifter

Skolans pedagoger tar tillsammans ansvar för elevernas samlade skoldag. Som fritidspedagog följer du ofta en årskurs både under skoldag och fritidstid. Det bidrar till att eleverna får goda förutsättningar att känna sig trygga och kan lita till sin egen förmåga och potential. Vårt fritidshem erbjuder eleverna en meningsfull fritid genom att ta utgångspunkt i elevernas behov, intressen och erfarenheter. Vi utmanar också eleverna genom att visa på och inspirera till nya upptäckter.

Som fritidspedagog har du en viktig roll för Gunnesboskolans elevers lärande och sociala utveckling. Du kommer tillsammans med övrig pedagogisk personal planera och bedriva pedagogiskt arbete i skola och på fritidshem.

Fritidshemmen i skolområdet har ett nätverk med en del gemensamma aktiviteter för eleverna samt kompetens och verksamhetsutveckling för pedagogerna

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en examen som fritidspedagog eller grundlärare med inriktning mot fritidshem.

På Gunnesboskolan förväntar vi oss ett positivt förhållningssätt och intresse för utveckling och nya idéer. Vi förväntar oss att du är en person som vill och vågar ta egna initiativ. Du ser relationsbyggande som en viktig väg till framgång och du tror att alla människor kan utvecklas, både kunskapsmässigt och socialt.

Du som söker sätter elevernas lärande och sociala utveckling i fokus och lägger vikt vid detta under hela dagen. Du ser modern teknik och digitala verktyg som en naturlig del i ditt arbete. Det är en självklarhet för dig att följa forskning och utveckling och föra in det i verksamheten.

Som person är du lagspelare med positiv syn på din omgivning och har ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har ett relationsskapande ledarskap vilket gör att du lätt skapar trygghet, förtroende och goda relationer. Som ledare strävar du efter en god och öppen kommunikation som grund för verksamhetens framgång och positiv utveckling.

Erfarenhet av arbete med rastaktivitet samt elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar ser vi som meriterande. Att ha kompetens inom värdegrundsarbete med att motverka kränkande behandling samt kompetens inom arbete med hållbar utveckling ser vi även som meriterande.

Är det dig vi har beskrivit? Välkommen med din ansökan då vi tillämpar löpande urval.

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-07

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-07-12

Referensnummer

BSF 301/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Linda Mårtensson
Title: biträdande rektor
Telefon: 046-3597456

Utbildningsområde 4

Tillbaka till lista