Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Vegalyckan är en F-3 skola och har ca 240 elever. Skolan ligger i ett vackert parkområde och har en stor spännande skolgård. Vår målsättning är att skapa en optimal lärmiljö runt varje elev, både på skola och fritidshem. Vi ger våra elever tro på att själva kunna gestalta sin framtid och ha ett demokratiskt förhållningssätt.
Du samarbetar i arbetslag bestående av grundskollärare och fritidspedagoger.
Vi erbjuder en skola med god stämning och trevliga arbetskollegor. Du får arbeta i en stimulerande miljö där vi ständigt arbetar med att utveckla vår verksamhet.

Resurspedagog, Vegalyckan F-3

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att vara en resurs till en elev med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Du behöver kunna arbeta strukturerat och individanpassat.

Du arbetar i ett välfungerande arbetslag där man avlöser varandra när så behövs.
Du får stöd och handledning av vårt elevhälsoteam.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har någon form av pedagogisk utbildning. Du har gedigen erfarenhet/kunskap av att arbeta med elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Som person är du lugn och en tydlig ledare med ett stort hjärta. Du är kommunikativ och har lätt för att bygga relationer. För att lyckas i rollen tror vi att du kan anpassa ditt förhållningssätt/arbetssätt utefter situationen.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-19
Sista datum: 2020-06-30

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-07-26

Referensnummer

BSF 297/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal.

Kontaktperson(er)

Namn: Ewa Rönn
Title: Rektor
Telefon: 046 359 72 24

Utbildningsområde 7

Tillbaka till lista