Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 119 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. I Lund har man en lång tradition av satsning på skola och utbildning, vilket har gett goda studieresultat och höga placeringar i olika rankningar inom skola och utbildning.

Förskolorna i Dalby/Torna Hällestads ansvarsområde är en del av Lunds kommuns barn- och skolförvaltning. I vår verksamhet strävar ledning och medarbetare efter att ge alla barn de bästa förutsättningarna för att lära och utvecklas tillsammans under hela förskoletiden. Våra medarbetares hälsa och trivsel är också viktig för oss och därför har vi bl.a. rökfri arbetstid, friskvårdsbidrag och en levande diskussion kring arbetsmiljön på arbetsplatsträffar och i andra forum.


Förskoleadministratör Dalby/Torna Hällestad

Arbetsuppgifter

Som förskoleadministratör fungerar du som ett administrativt stöd till ett antal skolledare på förskolorna i Dalby/Torna Hällestad. Du kommer att arbeta med HR- och löneadministration, vikarieanskaffning, fakturahantering, diarieföring, arkivering, protokollskrivning, viss statistikhantering samt vanligt förekommande administrativa uppgifter.

Vi erbjuder en bred och varierad tjänst där fokus ligger på administration, service och många kontaktytor. Du är en nyckelperson i verksamheten som bemöter såväl barn som vårdnadshavare och samarbetar med både interna och externa aktörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och gärna en eftergymnasial utbildning inom administration. Du har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, gärna inom offentlig förvaltning och skolmiljö. Det är en självklarhet för dig att arbeta med datorn som arbetsredskap och du har lätt för att tillägna dig olika system. Har du erfarenhet av Lunds kommuns digitala system, exempelvis Procapita, Personec P, Raindance och Skola 24, så är det meriterande.

Som person är du serviceinriktad, flexibel och social. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer på arbetsplatsen och du har en mycket god samarbetsförmåga. Arbetet kräver att du kan strukturera och planera ditt arbete självständigt samt prioritera bland dina arbetsuppgifter när det behövs. Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Då vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Ett godkänt utdrag ur belastningsregistret är ett krav för att en anställning ska bli aktuell - beställ gärna ett sådant och ta med på en eventuell intervju

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-04-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-12

Referensnummer

D 1/19
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Maggie Rask
Title: Förskolechef
Telefon: 046-359 7913

Namn: Charlotta Nordström
Title: Förskolechef
Telefon: 046-359 6640

Namn: Ann-Louise Stjernbecker
Title: Förskolechef
Telefon: 046-359 7989

Team Dalby, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista