Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Sjuksköterskor till hemvårdsområden i centrala Lund

Arbetsuppgifter

Vi söker sjuksköterskor till centrala hemvårdsområden i Lunds kommun.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du kan utvecklas och påverka tillsammans med duktiga kollegor, engagerad och ansvarsfull omvårdnadspersonal samt närvarande och stödjande chefer.

Du är patientansvarig sjuksköterska för patienterna inom hemsjukvården.
Du samordnar och planerar de samlade hälso- och sjukvårdsinsatserna för patienterna i ett team med andra kompetenser. Du handleder, undervisar och delegerar omvårdnadspersonalen i omvårdnads- och sjukvårdsarbetet.

Helgtjänstgöring var 9:e helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett särskilt intresse av att arbeta med äldre. Du är van vid att arbete på en arbetsplats där det händer mycket samtidigt utan att göra avkall på kvalitet och patientsäkerhet. Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Du skall vara trygg och trivas i din roll samt vara engagerad och bidra till ett gott arbetsklimat och en god verksamhetsutveckling. Ett gott skratt då och då är något som du gärna bjuder på till patienter, kollegor och chefer.

Du är van vid självständigt arbete och fattar egna beslut samtidigt som du vet att det är ett teamwork och att det krävs att vi alla samarbetar för att nå resultat. Du är lyhörd, flexibel och engagerad och utmanas av situationer där nytänk och kreativitet behövs. Du har god datorvana samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Specialistutbildning inom demens, vård av äldre samt erfarenhet ifrån kommunal äldreomsorg är meriterande. Körkort är ett krav samt att du kan cykla.

Varmt välkommen med din ansökan.

Antal tjänster

3

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-10-16

Referensnummer

VoO 271/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Helen Niesel
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 49 23

Facklig(a) företrädare

Namn: Vårdförbundet, Jenny Sköld
Telefon: 046-359 64 81

HEMVÅRD, REHABILITERING OCH SERVICE FÖR SENIORER, VOO

Tillbaka till lista