Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Stödassistent

Arbetsuppgifter

Som stödassistent ingår du i ett team som gemensamt ansvarar för att ge personer med funktionshinder stöd, service och omvårdnad. Dina arbetsuppgifter består av att stödja våra brukare med omvårdnad, fritids- och kulturaktiviteter, så att de kan vara så självständiga som möjligt och leva det liv de önskar. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är att stötta vid städning, matlagning, personlig hygien och läkemedelshantering. I din roll ingår även att utforma genomförandeplaner, dokumentera, göra regelbundna utvärderingar samt medverka till att verksamheten håller en god kvalitet

Kvalifikationer

Godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
• Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
• Datorvana
• Strukturerad
• Skapa goda relationer
• Vara flexibel

Kunskap om omvårdnad, lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik är meriterande

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: 2019-12-02

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-10-17

Referensnummer

VoO 272/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Jenny Pedersen
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 62 87

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-3596733

Ringvägen 1, BOH, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista