Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Apel/Vårfruskolan är en F-6 skola med fritidshem som ligger i centrala Lund. Det som karaktäriserar skolan är att vi har höga förväntningar på våra elever och medarbetare, vi värnar om arbetsro och trygghet och vi vill ge våra elever bästa tänkbara grund att stå på inför framtiden. Vi erbjuder fritidshem för alla våra elever.

Resurspedagog skola/fritidshem 100% F – 3, Apel/Vårfruskolan

Arbetsuppgifter

Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barnens fantasi och tro på sin egen förmåga och vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb och vårt uppdrag är att ge unga framtidstro.

I dina arbetsuppgifter ingår att vara resurs till elev med behov av extra stöd och hjälp i skola/fritidshem kunskapsmässigt och socialt. Du behöver kunna arbeta strukturerat och individanpassat.

Vi söker dig som vill ta en aktiv del i verksamhetens och elevernas utveckling, är positiv, tydlig, initiativrik och tycker om att arbeta med barn och ungdomar. Det praktiska arbetet sker i arbetslag tillsammans med lärare och fritidspedagog, men även tillsammans med övriga pedagoger, vaktmästare, bespisningspersonal med flera på skolan. Du kommer att arbeta både under skoldagen och på fritidshemmet och du kommer tillsammans med kollegor vara ansvarig för att förtydliga verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har någon form av pedagogisk utbildning samt gedigen kunskap/erfarenhet av att arbeta med barn som har neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.

Som särskild merit räknas intresse för utepedagogik, drama och musik. Stort plus om du har erfarenhet och intresse för det praktiskt/estetiska och om du har IKT-kunskaper att använda i ditt arbete med eleverna. För att trivas och göra ett bra arbete hos oss behöver du ha lätt för att samarbeta med såväl personal som elever.

Har du dessutom erfarenhet av att möta elever med olika språklig bakgrund och varierande förkunskaper, är en god förebild, ser hela eleven och arbetar med elevens personliga utveckling och lärande i samspel med kunskapsutvecklingen - då är du den personen vi söker!

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-15

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-04

Referensnummer

BSF 314/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.

Kontaktperson(er)

Namn: Daniel Rooth
Title: Biträdande Rektor
Telefon: 046-359 60 29

Utbildningsområde 7

Tillbaka till lista