Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 2 900 medarbetare. Vi arbetar utifrån vår värdegrund där individens behov står i centrum. Varje dag jobbar vi för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi står för delaktighet, valfrihet och flexibilitet med kvalitet och respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Arbetsterapeut till särskilt boende i Lund

Arbetsuppgifter

Vi söker en legitimerad arbetsterapeut till Vevrehemmet i Veberöd och Solhem i Genarp. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete där du får möjlighet att utvecklas och påverka tillsammans med kollegor med samma mål.

Som arbetsterapeut arbetar du i ett team tillsammans med sjukgymnast/fysioterapeut, sjuksköterska och omvårdnadspersonal, med att leda och planera arbetet med den boende i centrum. I arbetsuppgifterna ingår att bedöma, sätta mål och planera insatser för de boende. Även att informera, instruera och handleda omvårdnadspersonal, så att rehabilitering ges bästa förutsättningar. Beslutsstöd används som underlag för val av insatser. Förskrivning och utprovning av tekniska hjälpmedel. ADL-bedömningar.

Du samverkar med övriga i teamet kring Senior Alert och BPSD och du samarbetar med områdets hjälpmedelsassistent när det gäller hjälpmedelshanteringen.
Dokumentation i Procapita.


Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder en du god introduktion, regelbunden kompetensutveckling, yrkesspecifika och tvärprofessionella nätverksträffar och möjlighet att arbeta med utveckling av välfärdsteknologi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunal äldreomsorg och demensvård.

Som person är du lösningsfokuserad, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du har god förmåga att organisera, planera och prioritera. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och i samverkan med andra. Du känner dig trygg med att handleda omvårdnadspersonal och kan handleda/arbetsleda samtidigt som du har kvalitet och patientsäkerhet i fokus. Du ser möjligheter med intresse för utvecklingsfrågor.

Du ska ha god datorvana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket.

Vidare delar du vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort erfordras.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-10-20

Referensnummer

VoO 268/2019
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag! Förmåner. Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Lena Tellström
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 63 71

Namn: Katarina Erlandson
Title: Enhetsadministratör
Telefon: 046-359 83 13

Facklig(a) företrädare

Namn: Joel Economou
Telefon: 046-35 94 567

SBÄ HSL Omr 2

Tillbaka till lista