Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

HR-konsult

Arbetsuppgifter

Barn- och skolförvaltningen kommer from 1 januari 2019 gå in i en ny organisation där HR- och kommunikationsavdelningen har en utvecklande, lärande och spännande resa framför sig. Nu ges du möjlighet att få vara med och bidra på denna resa där målet är skapa attraktiva arbetsplatser som levererar likvärdig utbildning och undervisning med jämn och hög kvalité för våra barn och elever. Då vi har skapat nya spännande tjänster så söker vi fler medarbetare till vårt team både i det operativa och strategiska arbetet.

HR- och kommunikationsavdelningens uppdrag är att med god kvalitet och professionellt bemötande driva och vidareutveckla frågorna inom HR och kommunikation i förvaltningen. En viktig del i vårt uppdrag är att stärka Lunds kommuns ställning som en attraktiv arbetsgivare, för såväl nuvarande som framtida medarbetare. Vår ambition är att skapa en stimulerande och hållbar arbetsmiljö som präglas av arbetsglädje och engagemang. Detta för att våra medarbetare är viktiga för att våra barn och elever ska ges de bästa förutsättningarna samt en hög och jämn kvalité på utbildningen. Avdelningen har också en viktig roll att stärka Ett Lund och vi har inom fler områden samverkan med andra förvaltningar och kommunkontoret.

Avdelningen kommer påbörja en resa där målet är att möta organisationens och chefernas utmaningar samt att förändra arbetsmetodiken från reaktivt stöd och service till proaktiv utveckling och stöd som präglas av hög kvalité.

Nu undrar vi om du vill vara med på den fortsatta resan tillsammans med ett härligt team?

I tjänsten som HR-konsult ingår du i ett team som tillsammans ger förvaltningens chefer stöd och support inom hela HR-området såväl operativt som strategiskt. I den rollen som vi nu söker kommer du att arbeta som generalist inom hela HR-området med stöd till chefer inom förskolans verksamhet. Du får möjlighet att arbeta nära cheferna ute i verksamheten men samtidigt ingå i team där kompetens delas.

Kvalifikationer

Du har högskoleexamen med inriktning PA eller motsvarande. Du har jobbat några år med kvalificerat personalarbete, gärna inom offentlig verksamhet. För vår framgång är det viktigt att du arbetar proaktivt med att identifiera nuvarande och framtida behov inom vår förvaltning. Arbetet innebär ett konsultativt förhållningssätt och för att skapa förtroende och tydlighet i ditt arbete är det viktigt att du känner dig bekväm och engagerad i rollen som arbetsgivarföreträdare.

Vi behöver dig som vill arbeta utifrån vår vision och verksamhetsidé, alltid med engagemang för medborgarens situation, och som har modet att prova nya sätt och ser lösningar istället för problem. Vi söker dig som har integritet, vill vara delaktig i verksamhetens utveckling och är en god kollega. Vi gillar kreativitet, nytänkande, engagemang och utmaningar.

Du är ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-01-13

Referensnummer

353/2018
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Charlotte Svensson
Title: HR chef
Telefon: 046-359 61 49

Namn: Camilla Stellgren
Title: HR-konsult
Telefon: 046-359 35 55

Skolkontoret, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista