Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Undersköterskor dag/kväll sökes

Arbetsuppgifter

Vi söker nu undersköterskor som kommer att arbeta likt personliga assistenter åt EN brukare. Vi längre luckor hos brukaren kan det vara aktuellt att vara övriga enheten behjälplig.

Brukaren har särskilda behov och du kommer samarbeta med annan ordinarie personal.

Som undersköterska ansvarar du för att planera och genomföra omsorgsarbete i brukares eget hem. Dina arbetsuppgifter består av att stödja brukaren med omvårdnad och träning. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är att stötta vid på- och avklädning, personlig hygien, städning samt medverka på promenader/olika aktiviteter. I din roll ingår även att utforma genomförandeplaner, dokumentera, göra regelbundna utvärderingar och medverka till att verksamheten håller en god kvalitet.

Förmåner
Kontinuerlig handledning samt möjlighet till utbildning på arbetstid. Om gruppen runt brukaren så önskar, kan tvättstugeschema erbjudas.

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/förmåner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska eller har annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren prövar likvärdig.

Lång erfarenhet från tidigare arbete av brukare med kognitiv funktionsnedsättning är ett krav. Du måste kunna arbeta med lågeffektivt bemötande.

Du behöver vara rustad med en god fysik för långa promenader och andra aktiviteter enligt brukarens intresse, t.ex. se fotbolls matcher.

Det är högt meriterande om du kan prata bosniska.

Du delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem. Det är viktigt att du är lugn och trygg i din roll samt att du bidrar till en god stämning och stabilitet i teamet.

Du har god datorvana samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kan komma att ske fortlöpande, varmt välkommen med din ansökan.

Antal tjänster

4

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-12

Referensnummer

VoO 293/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Anna Polanski
Title: Enhetschef Hemvården Norra Fäladen
Telefon: 046-359 6566

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-359 6733

HEMVÅRD, REHABILITERING OCH SERVICE FÖR SENIORER, VOO

Tillbaka till lista