Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Byskolan F-6 är belägen i natursköna Södra Sandby, strax öster om Lund. Skolan har ungefär 330 elever varav cirka 200 av dessa är inskrivna i fritidshemsverksamheten.
Byskolan är en skola med välutbildade och erfarna pedagoger. Vi strävar efter kontinuitet och trygghet för eleverna genom att de möter samma vuxna i sitt arbetslag under hela dagen; i förskoleklass, i skolan och på fritidshemmet. Vi har ett innovativt förhållningssätt till skolutveckling som bland annat innebär att medarbetarna tar del av skolutvecklingsfrågor och driver olika projekt.
Eleverna är mycket delaktiga i utvecklingen av vår stora skolgård - allt med ett hållbart utvecklingsperspektiv.

Vikarierande idrottslärare 100 % åk 1-6

Arbetsuppgifter

Då en av våra lärare är föräldraledig söker vi nu efter en vikarie till vårt team.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att undervisa idrott i årskurserna 1-6. Du kommer att följa läroplanens kap 1-2 och kursplanen i idrott. Du kommer även att arbeta i systemet Unikum, där du ska lägga in aktuella uppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en lärarexamen med behörighet att undervisa i idrott eller annan erfarenhet/utbildning som är av vikt. Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet, framför allt att du som person är en naturlig och trygg ledare i lärmiljön och har god samarbetsförmåga. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor samt är en flexibel person som kan handleda och inspirera dina elever och din omgivning.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-09-30
Sista datum: 2019-12-03

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-14

Referensnummer

BSF 219/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Susanne Berndtros
Title: Rektor Byskolan F-6
Telefon: 046-359 76

Facklig(a) företrädare

Namn: Magnus Karlsson
Title: Lärarförbundet
Telefon: 046-359 77 40

Utbildningsområde 4

Tillbaka till lista