Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Nu söker vi dig, lärare i Franska och gärna engelska, som vill arbeta på centralt belägna Lerbäckskolan. Vi kan erbjuda dig en spännande och utvecklande tjänst på 60-80%, där du tillsammans med engagerade och positiva kollegor arbetar med årskurserna 6-9.

Lärare i franska och eventuellt engelska

Arbetsuppgifter

Du är en tydlig pedagogisk ledare med en vilja att utveckla verksamheten i samarbete med dina kollegor. I din pedagogiska roll är du också initiativtagande, lösningsorienterad och lyhörd för elevers individuella förutsättningar och behov. Du är positiv, utåtriktad och har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.
Du har kunskap om hur du kan använda digitala verktyg i verksamheten. Du ser digitala hjälpmedel både som en tillgång och en förutsättning för din undervisning och elevens utveckling.
Du är legitimerad lärare för grundskolans senare år 6-9. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av arbete som grundskolelärare. Du har god insikt och kunskap om grundskolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet.
Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare i framförallt franska får årskurserna 6-9 på cirka 60%. Tjänsten kan utökas till 80% med undervisning engelska.

Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Sista datum: 2020-06-17

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-12-15

Referensnummer

BSF 474/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal inom kommunen. Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Kontaktperson(er)

Namn: Johan Ahx
Title: Rektor
Telefon: 046-359 72 34

Lerbäckskolan 7-9, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista